Meer vrouwen in de politiek

Forum Voor Rechts, een politieke partij die de meerwaarde van Rechtse vrouwen erkent!    

Op rechts zijn er genoeg vrouwen te vinden die het rechtse gedachtegoed onderschrijven. Maar je moet dan wel de toegevoegde waarde van de rechtse vrouw inzien én op waarde inschatten. Forum voor Rechts luisterde daadwerkelijk naar de politieke visies van vrouwen en wist zo (ondanks 2 jaar corona beperkingen) een lijst met zelfbewuste krachtige rechtse vrouwelijke kandidaten te formeren. 
Vrouwen zetten andere onderwerpen op de politieke agenda en de politiek moet een goede afspiegeling zijn van de samenleving voor het vertrouwen in de politiek”, zegt John Bijl van het Periklesinstituut, waarmee hij gemeenteraden begeleidt in het debat en politieke proces. “Het gaat erom dat iedereen bekwaam is, maar je ziet dat veel lijstenmakers niet buiten hun bubbel selecteren waardoor zij denken dat vrouwen niet geschikt zijn.” 

Lees in dit artikel de visie van de lijsttrekker van Forum voor Rechts, Patricia Pol, en hoe zij wel buiten de bubbel kon selecteren en zo erin slaagde een kieslijst met diverse vrouwelijke rechtse kandidaten samen te stellen! https://www.rtvoost.nl/nieuws/2066155/weer-zijn-vrouwen-ondervertegenwoordigd-op-kandidatenlijsten-veel-lijstmakers-zitten-in-bubbel