Over Patricia Pol

Ik ben mr. P. (Patricia) Pol, gespecialiseerd op het gebied van Nederlands, Notarieel en Fiscaal recht.
Ik heb een juridisch kantoor dat zich richt op het behartigen van o.a. ondernemers en ik ben mama van 3 puberende katten.

Zo’n vier jaar geleden besloot ik de politiek in te gaan met de gedachte…
If you’re not part of the solution, you’re part of the problem”.

Ik wilde mijn kwaliteiten niet alleen aanwenden voor mijn cliënten maar ook om de verkwanseling van Nederland en mijn stad tegen te gaan.

Mijn zorgen over de teloorgang van onze normen en waarden. Onze tradities. Onze rechtsstaat. Ons financieel bestel. Deze zorgen zijn de afgelopen jaren helaas niet minder geworden.

Onze boeren worden tot mijn grote ontzetting verketterd. Na de tweede wereldoorlog hebben ze elke dag in weer en wind keihard gewerkt, opdat hongersnood in Nederland nooit meer zou voorkomen. Het is voor mij onwerkelijk hoe onze boeren nu zo worden uitgespuugd. Behalve immens ondankbaar is dat ook ronduit funest voor ons land. Iedere nuchtere Twentenaar weet, No farmers = No food.

De verkettering van onze boeren leidt niet alleen tot een vernietiging van het boerenbestaan maar ook van onszelf en ons mooie groene landschap. Maar 75 jaar later lijken wij de afschuwelijke hongersnood van 1945 helemaal vergeten. Ik gruwel van het idee dat er lokale politici zijn die bereid zijn groen gras in te ruilen voor grijs beton. Deze politica heeft onze boeren hoog in het vaandel!

De duurzaamheidswaanzin met enorme energiearmoede tot gevolg is ook zo’n voorbeeld dat je bij jezelf denkt, waar is het nuchtere verstand bij politici gebleven?

Almelo heeft enorme investeringen gedaan in onder andere de binnenstad maar het centrum was leeg en kil door de coronamaatregelen. De steeds verdergaande corona maatregelen baart vele Almeloers grote zorgen. Ik ben daarom trots dat ik het boegbeeld van een partij ben die deze steeds verdergaande maatregelen onacceptabel vindt.

De huidige coronamaatregelen leggen pijnlijk bloot hoe de mensheid niets leert van de geschiedenis. In 2022 worden er weer mensen uitgesloten van de Almelose horecafaciliteiten, sport, zwemmen, cultuur etc. Als mens en jurist vind ik dit uiterst verwerpelijk. Ik wil mijn steentje bijdragen om onze stad te laten bruisen en zulks voor iedereen.

U kunt mij ook online volgen op social media.