Overlast jongeren

Stelling 2:
In plaats van strenger optreden tegen overlastgevende jongeren, moet de gemeente geld uittrekken voor activiteiten voor jongeren.

Forum voor Rechts vindt het neerkomen op belonen van slecht gedrag als er meer geld wordt uitgetrokken voor activiteiten voor jongeren als jongeren overlast veroorzaken.
Forum voor Rechts keurt slecht gedrag belonen af.

Forum voor Rechts vindt dat de gemeente Almelo sowieso voldoende geld ter beschikking moet stellen voor activiteiten voor jongeren maar ook voor sport- en bewegingsmogelijkheden voor jongeren in het algemeen.

Het hebben van sociale contacten en het kunnen bewegen is goed voor geest en lijf. Daarom moet de gemeente Almelo voldoende budget ter beschikking stellen voor activiteiten, sport en bewegingsmogelijkheden. Dit komt dan alle inwoners van Almelo te goede. Niet slechts de jongeren.

Cogas heeft een beweegtuin gecreëerd op hun eigen terrein. Een prachtig voorbeeld van het faciliteren van bewegen buiten voor m.n. jongeren.

Jong en oud doen hierdoor samen leuke dingen en sporten en bewegen samen. De meeste jongeren in Almelo gedragen zich ook keurig. De enkelingen die zich niet kunnen gedragen moeten worden aangepakt.

Het Doepark is een aangelegde natuurspeelplaats voor kinderen in de binnenstad van Almelo. Voor de jeugd en volwassenen zouden met natuurlijke elementen ook meer beweeg mogelijkheden in Almelo kunnen worden gecreëerd. Lees meer…